Usluge ilustriranja

U potrazi ste za nekim tko će vašoj priči udahnuti život? Na pravom ste mjestu i veseli nas što ste ovdje! Kvalitetnim ilustracijama, dizajnom i vizualima pomažemo vam da na najljepši i najkreativniji način, uvedete malene i velike u svoj svijet.

 

Kreativna rješenja

Ako je vaša slikovnica ili bilo koji materijal za djecu još uvijek samo na razini ideje, ovdje smo za vas da napravimo potpuno kreativno rješenje. Za vas ćemo osmisliti izdavački koncept, napraviti skice i prezentaciju te riješiti svu potrebnu administraciju vezano za ugovore i autorska prava.

Produkcija

Ako već imate razrađen plan, koncept i kreativno rješenje te znate točno što želite, pomoći vam možemo oko produkcije sadržaja. Za vas ćemo napisati tekst ili ako on već postoji mi ćemo ga urediti, korigirati i lektorirati. Predložit ćemo vam kvalitetnog ilustratora i vaš koncept pretočiti u storyboard.

Ilustriranje

Proces ilustriranja najkreativniji je i najzabavniji dio posla u kojem ćete sudjelovati i vidjeti kako vašem projektu udahnjujemo život. Na uvid i autorizaciju dobit ćete skice, potom ilustracije gotove na 70% te finalne ilustracije. U procesu ilustriranja uvažit ćemo vaše prijedloge i izmjene.

Dizajn i grafička priprema

Kada odobrite ilustracije, sav sadržaj pretočit ćemo u gotov proizvod, odnosno napraviti dizajn knjige i pripremiti ju za tisak ili digitalnu objavu. Sudjelujemo i u preporuci najbolje tiskare s kojom odrađujemo i tehnički dio posla, odnosno probni otisak, kontrolu kvalitete tiska i isporuku na vaša vrata.

Projekti i radovi

Za sve dodatne informacija o našim uslugama ilustriranja kontaktirajte nas na

091 5892 483 ili info@evenio.hr