Priče grade put do srca

Sigurnost online kupovine

Mnogi korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online naručivanja i kupovine. Ovim putem želimo istaknuti jamstva koja vam naša tvrtka garantira kod kupnje naših proizvoda.

Naši proizvodi su kvalitetni i “domaći”

Proizvodi koje nalazite i pretražujete u našem shopu u potpunosti su domaći proizvod. Pisali su ih hrvatski autori, ilustrirali hrvatski ilustratori i tiskane su u hrvatskim tiskarama. Prilikom stvaranja proizvoda za djecu, zajedno sa svojim partnerima pazimo na visoku kvalitetu – tekstova, ilustracija, dizajna, ali i opreme, uveza i tiska proizvoda. Ukratko, za naše knjigice garantiramo visoku kvalitetu.

Pojednostavljeni i sigurni načini plaćanja

Kod naručivanja naših proizvoda, plaćanje se vrši na dva najsigurnija načina nad kojima imate potpunu kontrolu. Platiti možete virmanski, odnosno internet bankarstvom pri čemu naša tvrtka, niti bilo koja treća strana, nema uvid u vaše osobne financijske podatke. Drugi način je plaćanje prilikom preuzimanja paketa, kada gotovinom podmirujete račun dostavljaču.

Imate pravo na povrat robe i novca

Ipak, ako niste zadovoljni naručenim, kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana. Naše ljubazne zaposlenice s razumijevanjem će vas uputiti u proces povrata robe i novca. Više detalja vezanih uz povrat svakako pročitajte na stranici Uvjeti korištenja.

Otvorena komunikacija i dostupnost

Naše ljubazne zaposlenice pristupačne su vam i dostupne i za sva druga pitanja. Molimo vas da nas kontaktirate na neki od spomenutih brojeva koje ćete pronaći na poveznici Kontaktirajte nas.

Nema zlouporabe osobnih podataka

Osobne podatke koje unosite u obrazac za narudžbu obvezujemo se koristiti isključivo u poslovne svrhe te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva. Više o čuvanju privatnosti osobnih podataka možete pročitati na stranici “Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka“.

Poštujemo Zakon Republike Hrvatske o zaštiti potrošača

Tvrtka Evenio d.o.o. koja je vlasnica stranice www.evenio.hr, djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu. Dijelove zakona vezane uz naš web shop možete pogledati u Uvjetima korištenja.

 

Telefonska narudžba i informacije radnim danom 08.00 – 16.00 h

042 492 114  |  095 356 3563