Mrljek i Prljek dvije su zloćkaste bakterije koje vole sve što je mrljavo, prljavo, bljakavo i fujkasto. Vole oni i slaviti rođendane. Ove godine slave ga već osmi puta jer će ponovno dobiti poklone i puhati svjećice na torti. Proslavu su napravili u najprljavijoj i najzmazanijoj igraonici „Pod noktom“. Ta je igraonica bila na prstićima djevojčice Nore.

Ispod Norinog nokta napravili su najurnebesniji tulum sa svojim prijateljima, od kojih su za rođendan dobili Kašljića i Šmrkljića! I sve bi prošlo dobro, da Nora nije odlučila gricnuti noktić čime je slučajno progutala Kašljića i Šmrkljića. Što se potom dogodilo? Pročitajte u ovoj šaljivoj, urnebesno zabavnoj, ali i poučnoj priči o prljavim ručicama!

Slikovnicu svakako pročitajte i svojoj djeci, koja će kroz avanture Mrljeka i Prljeka saznati što se može dogoditi s našim zdravljem ako ne peremo redovito ruke.

Serija slikovnica o higijeni

Slikovnica „Mrljek i Prljek“ na smrdljivom putovanju dio je serije slikovnica o higijeni. Serija se sastoji od sljedećih naslova:

Mrljek i Prljek na smrdljivom putovanju
Priča o neopranoj kosi

Mrljek i Prljek mućkaju bljakavi napitak
Priča o pokvarenom zubu

Mrljek i Prljek  slave fujkasti rođendan
Priča o prljavim rukama

Napisala: Jelena Pervan

Ilustrirala: Jelena Brezovec

Uredila: Jelena Kovačić

PREDNARUDŽBE uz POPUST!

Za sve koji su nestrpljivi što prije upoznati Mrljeka i Prljeka i imati ih među prvima na svojim policama, osigurali smo prednarudžbe uz popust!

Pojedinačna slikovnica tijekom razdoblja prednarudžbi stoji 49 kn, umjesto 59 kn, a paket od sve tri slikovnice iz serije može se naručiti po cijeni od 147 kn, umjesto 177 kn.

Prednarudžbe traju od 11. do 23. travnja 2018. 

Slanje slikovnica na vaše adrese počinje 24. travnja 2018.

NARUČI paket od 3 slikovnice POVOLJNIJE!

Telefonska narudžba i informacije radnim danom 08.00 – 16.00 h

042 492 114  |  095 356 3563