Za svoj vrtić, dječju sobu, čekaonicu ili bilo koji prostor u kojem borave djeca, naručite paket od četiri edukativna postera. U paketu se nalaze sljedeći posteri:

Abeceda

Učenje velikih tiskanih i malih pisanih slova nikada nije bilo zabavnije. Poster Abeceda pruža djeci vizualni prikaz simbola koje trebaju naučiti kako bi mogli naučiti čitati, a svaki je popraćen ilustracijom koja je podsjetnik i asocijacija na određeno slovo.

Brojevi 1-10

Učenje brojeva od 1 do 10 nikada nije bilo zabavnije. Poster Brojevi pruža djeci vizualni prikaz simbola koje trebaju naučiti prije polaska u predškolski vrtić, a svaki je popraćen ilustracijom koja je podsjetnik i asocijacija na određeni broj. Ilustracije omogućuju djeci i vježbanje naučenog, jer uz svaki broj nalazi se upravo taj broj životinjica.

Kako se osjećam?

Kod učenja emocija djeca ne svladavaju samo onaj dio koji se odnosi na imenovanje pojedinog osjećaja kao što su tuga, ljutnja ili ponos, već moraju naučiti “čitati” i neverbalne znakove i izraze lica. Upravo su izrazi lica tipični za pojedina emocionalna stanja te ih moramo znati prepoznati kako bi razvijali zdravu emocionalnu inteligenciju i empatiju. Poster “Kako se osjećam?” pomoći će djeci da verbaliziraju svoje osjećaje i prepoznaju kako se osjećaju oni, ali i ljudi iz njihove okoline.

Ponašam se pristojno

Osnove pristojnog ponašanja ili bontona uče se od najranijih nogu. Roditelji će do polaska u školu nebrojeno puta djetetu ponoviti i “uvježbavati” ga da kaže hvala, oprosti ili da pozdravlja susjede na ulici. No djeca najbolje uče bonton kroz slike, pa smo odlučili 12 najčešćih, svakodnevnih situacija ilustrirati i staviti na jedan poster, koji može biti podsjetnik mališanima u kojim sve situacijama mogu iskazati svoje lijepo i pristojno ponašanje.

 

Dimenzije: A2 (42 x 59,4 cm)
Ilustratorica: Jelena Brezovec

*Okvir je samo ilustracija i nije uključen u cijenu.

Pakiranje i slanje postera bez oštećenja

Poster šaljemo u tvrdim kartonskim tuljcima kao što je vidljivo na fotografiji, kako se prilikom dostave ne bi oštetio i izgužvao. Kartonski tuljac kupcu se ne naplaćuje.

 

Telefonska narudžba i informacije radnim danom 08.00 – 16.00 h

042 492 114  |  095 356 3563