Dragi roditelji, bake, djedovi, tete i svi naši dragi kupci, za vas smo napravili izbor slikovnica i drugih proizvoda kao preporuku za blagdansku kupovinu. Niže spomenute proizvode smo i snizili, pa ih do 19. prosinca u našem shopu možete naručiti povoljnije.

Hvala vam što ste se ovih blagdana odlučili za Evenio! 

SLIKOVNICA “OBLAK U ŽUTOM KAPUTU”

Slikovnice su IN! Ako još uvijek tražite blagdanski poklon, naša preporuka svakako je Oblak u žutom kaputu. Osim najmlađih, u ovoj slikovnici uživat će i oni malo stariji jer vjerujemo da će dotaknuti srca i mnogih “velikih” i potaknuti ih da im misli budu lagane kao oblak, namjere snažne kao vjetar, a srce poput žutoga kaputa − toplo kao sunce, žuće od najzrelijeg limuna.

NARUČI SLIKOVNICU

SOCIOEMOCIONALNE KOMPETENCIJE – PAKET OD 4 SLIKOVNICE

Ove nove slikovnice odlične su za zabavu, ali učenje. Koje će kroz šaljive i maštovite priče i likove djecu učiti o vještinama i kompetencijama kao što su odgovornost, asertivno komuniciranje, samoregulacija emocija i samopouzdanje.

NARUČI PAKET SLIKOVNICA

UKRASNI PRINTEVI

Zimsko, blagdansko doba vrijeme je kad ukrašavamo svoje domove i kreiramo uspomene. Budući da i sami volimo prosinac, blagdane, kolače, lampice, mirise, okuse i boje zime, izradili smo nekoliko zimskih ilustracija i napravili posebnu malu seriju printeva kako bi dječje sobice bile još udobnije, toplije i ljepše. Printevi su i originalni blagdanski poklon za velike i male!

Dimenzije printeva su 30 x 40 cm, tiskani su na kvalitetnom 300g mat foto papiru i mogu se kupiti s okvirom ili bez okvira.

NARUČI PRINT

PLATNENA TORBA “MOJA SNAGA”

Platnena torba “Moja snaga” idealna je za sve snažne mame vučice i njihove malene vučiće koji im tu snagu daju. Torba je od sirovog pamučnog platna, ručno šivana, a tisak je tzv. direktni print. Pere se na ruke i u hladnoj vodi.

NARUČI PLATNENU TORBU