en hr

Misija i vizija

O nama

Naša tvrtka bavi se izdavaštvom i uslugama u izdavaštvu.
U vlastitim izdavačkim projektima fokusirani smo na online, tiskano i digitalno izdavaštvo za djecu i obitelj. U svemu što radimo nastojimo zadovoljiti dva osnovna kriterija – izvrsnost i dodanu vrijednost.

Svi naši proizvodi tematski i sadržajno rađeni su s ciljem promicanja određenih vrijednosti i kulture u najširem smislu te riječi, obzirom da se obraćamo najmanjoj publici koja uči, razvija se i usvaja vještine i znanja potrebne da bi odrasli u kompletne osobe.  Ako im naši sadržaji u tome imalo pomažu, smatramo da smo postigli svoj cilj.

Uz kvalitetu sadržaja, želimo nuditi i vizualno kvalitetne grafike koje savršeno upotpunjavaju naše priče i poruke.

STRATEŠKI PLAN

Za vas

Ono što znamo najbolje raditi – stvarati priče i darivati im život u vidu ilustracija, nudimo i našim poslovnim suradnicima. Usluge u izdavaštvu poput ilustriranja, dizajna, copywritinga i drugih kreativnih rješenja  nudimo za sve tiskane materijale (slikovnice, udžbenike, promotivne materijale, časopise i sl.), online i digitalne materijale (likovi i sučelja za web i mobilne aplikacije). Za klijente isporučujemo gotove proizvode ili ih prema dogovoru dostavljamo u traženim formatima za daljnju produkciju.

Kvaliteta, profesionalnost i razumne cijene ono su što se podrazumijeva. Osim navedenog naš mali tim može vam dati ono što je najvrijednije u ovom poslu – kreativnost i maštu u stvaranju vaše priče te  obećanje  da ćemo na njoj raditi najbolje što znamo i možemo, predano i sa srcem.